• signup

O nama

Kompanija DOO PIP je osnovana 1992. godine, sa svega četiri zaposlena i vremenu kada je početak i opstanak značio smelost.

Stvaranjem visokokvalitetnih prepoznatljivih proizvoda, koji ispunjavaju zahteve i potrebe korisnika, usavršavajući proizvode, procese i zaposlene, učestvujemo i doprinosimo podizanju nivoa kvaliteta života u društvu uopšte.

Već tada postavljena je jasna vizija – prepoznatljiv brend i ravnopravno članstvo među najznačajnijim preduzećima u branši, sa snažnom stručnom osnovom, savremenim tehničko – tehnološkim rešenjima, sa kapacitetima koji odgovaraju potrebama tržišta, kao i kapacitetima koji ostvaruju sopstvene ideje i rešenja.

Naša primarna delatnost dugo je bila proizvodnja poboljšivača i smeša za pekarsku industriju, međutim velika želja da se proizvodna delatnost proširi navodi nas da 2001. godine započnemo nešto jedinstveno na tržištu ovog dela Evrope – proizvodnja tortilja. Naš veliki izazov se ubrzo pretvorio u veliko zadovoljstvo naših korisnika koje traje i danas.

Kontaktirajte nas

Posedujemo sledeće sertifikate:

ISO 9001 za kompletnu
delatnost i poslovanje

HACCP sistem kvaliteta za proizvodnju
i promet poboljšivača, smeša i tortilja

IFS standard za
proizvodnju i promet tortilja

Tortilja - Prva i Prava

Samim tim što nećete provesti sate koristeći sav raspoloživi pribor i sastojke za pripremu jela, od kojih vam kuhinja uvek izgleda kao bojno polje, a zatim provesti sate pospremajući taj nered, za tričavih pola sata gurmanskog zadovoljstva vaših ukućana ili gostiju, vredi se okušati u novom kulinarskom umeću.

Laka i brza priprema tortilja omogućava vam da kreirate božanstvene oblike i obogatite trpezu sočnim i slasnim ukusima za samo nekoliko zabavnih trenutaka. Tortilja je gotov proizvod, koji ne sadrži sastojke životinjskog porekla i podgreva se bez dodataka masnoće.
Recepti za tortilje mogu biti jednako jednostavni, koliko i raskošni. Koji god da odaberete, tortilje možete pripremiti za običan obrok ili, pak, raskošnu i luksuznu večeru.

Meksikanci ne mogu da zamisle svoj obrok bez tortilje, još od astečkih dana, a sigurno je da je ni vi nećete skidati sa liste obaveznih namirnica. Možete je pripremati na razne načine, ona je jednostavno savršena osnova za sva slana i slatka jela, bez izuzetka, i dobra zamena za hleb.

Tortilje u ličnoj izvedbi, uz malu pomoć onih kojima je proizvodnja tortilja prva i prava ljubav, PIP doo, napraviće revoluciju u vašoj kuhinji, na vašoj trpezi, za praznike, za rođendane, proslave. Obroci koje ćete pripremati za najmilije sa istom ljubavlju sa kojom PIP poklanja vama originalne tortilje osvežiće bezličnost i monotonost svakodnevnog kulinarstva.

Možete ih pronaći u velikim tržnim centrima ili bolje snabdevenim marketima.

Tortilla Mexicana - korporativni film